Skip to content

Achter www.voipandgo.be schuilt een authentiek bedrijf, dat sinds 1993 ervaring en kennis opbouwt.
Toegankelijk en beschikbaar.Een aanspreekpunt voor onze klanten. Wij zijn pioniers op het gebied van VoIP-toepassingen en beschikken over het grootste Belgische assortiment. Als KMO begrijpen we bovendien depraktische uitdagingen waarmee andere KMO’s en bedrijven kampen en zoeken pasklare oplossingen. Op maat.We denken mee met resellers en ondersteunen hun projecten. Technical presales zijn op die manier onze troef geworden,naast een perfecte logistiek en scherpe prijszetting. Met VoIPandGo stapt u in het beste van twee werelden. Mensen, open communicatie, service en technical presales binnen een authentieke en ervaren onderneming, gecombineerd met het gebruiksgemak van een up-to-date webshop. Omdat het ene het andere niet hoeft uit te sluiten.

“Onze troeven zijn ook Snom niet ontgaan. Deze toonaangevende VoIP-producent, bekend om
kwaliteitstelefoons met het waarmerk ‘German engineering’, koos www.voipandgo.be als officiële
Snom-distributeur voor België. De samenwerking met Snom stelt www.voipandgo.be in staat om onze
toegevoegde waarde nog uit te breiden. Proefprojecten of demosessies laten u toe de topproducten uit ons breed aanbod in de praktijk te ervaren en garanderen dat u kennis maakt met het team achter www.voipandgo.be.”

VoIPandGo heeft de distributie van de complete Grandstream product lijn van oa. IP-telefoons, voice / video-conferentie oplossingen, IP PBX, VoIP-gateways, VoIP-telefoonadapter (ATA) en IP video surveillance producten van Grandstream toegevoegd aan haar distributie activiteiten.