Skip to content

VoipandGo.be positioneert zich als distributeur van VoIP en algemene telecommunicatie-oplossingen van gerenommeerde merken.

30 maart 2016 – Multiplies B.V.B.A. neemt distributie op van Snom Technology.

VoIPandGo, de telecom divisie van  Multiplies B.V.B.A. (Tielt) neemt de distributie op van Snom Technology AG (Berlijn), dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van professionele IP business-telefoons.

VoIPandGo zal in België Snom-producten verdelen met focus op VoIP-oplossingen voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

De zakelijke telefoontoestellen van het in 1996 opgerichte Snom staan bekend om hun robuustheid, hoge kwaliteit en rijke functionaliteiten.
Alle producten van Snom zijn universeel compatibel met vooraanstaande PBX-platformen die onder de SIP-standaard draaien.

Snom heeft meer dan 25.000 value added resellers wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 4 miljoen end-point installaties in de markt staan.

1 maart 2017 Grandstream benoemt Multiplies tot Valu Added Distributeur voor de Belux.
Grandstream is sinds 2002 actief als fabrikant van SIP Unified Communications-oplossingen met een focus op de zakelijke markt.
De focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie wordt onderstreept door de verschillende awards die het merk in zijn bestaan heeft gewonnen.

Het uitgangspunt van Grandstream is om producten te ontwerpen welke de lopende kosten voor communicatie verlagen, de veiligheid verhogen en de productiviteit verbeteren.
Om dit te bereiken heeft het bedrijf een compleet portfolio aan betaalbare IP-oplossingen.
Naast de telefonie-artikelen heeft het merk recent ook videobeveiligings- en netwerkapparatuur aan het assortiment toegevoegd en zal het in de toekomst verder uitbreiden.

Als value added distributor onderscheiden we ons door het geven van zowel technische support, Pre en Post- sales support, stock van de producten, geven van technische trainingen.