Skip to content


Even voorstellen

Multiplies startte in 1993 en groeide uit tot een breed en ervaren bedrijf dat aan al uw kleine en grote IT-vragen kan beantwoorden.

Multiplies, de naam zegt het zelf, biedt een integrale meervoudige service aan grote of kleine KMO’s, instellingen, scholen en ook aan particulieren. Multiplies is een informaticapartner die uw business begrijpt, beschikt over de nodige kennis en kan instaan voor een totaaloplossing, van A tot Z.

Multiplies kan een volledig nieuwe opbouw verzorgen of uw bestaande IT-infrastructuur corrigeren. Materiaal, installatie en implementatie, opleiding… Maar ook permanent beheer en preventief onderhoud. En uiteraard ook directe hulp bij problemen. Dit alles dankzij een sterk, gekwalificeerd, technisch team.

Rond de tafel

Multiplies luistert naar uw wensen en verwachtingen. Uw bestaande infrastructuur wordt in kaart gebracht en Multiplies stelt aan de hand van deze behoefteanalyse een adviesdossier op.
Samen met u stellen we een integraal plan op voor de implementatie van een betaalbare en efficiënte infrastructuuroplossing op maat van uw bedrijf. U ontvangt een gegevensdossier inclusief een kostenbaten analyse.

Onze belangrijkste kennis bevindt zich op domeinen van pc, netwerken, Windows 2003 / 2008, Small Business Server, Exchange Server, internetsolutions, VPN, faxoplossingen, mobile computing, remote working, antivirus, netwerkbeveiliging en alle hard- en softwareoplossingen.

Onze belangrijkste troef is ons eigen team met technische medewerkers. Stuk voor stuk gekwalificeerde mensen met een dosis gezonde motivatie. Zij volgen de markt op de voet en blijven dankzij doorlopende opleiding up-to-date met de allerlaatste ontwikkelingen.

Onze flexibiliteit. U kunt op Multiplies een beroep doen als een externe IT-verantwoordelijke, eventueel aangevuld met uw eigen mensen. Wij investeren in de knowhow, het opleiden van onze mensen, het testen en uitzoeken van problemen en nieuwe technologieën zodat u zich volledig kan concentreren op uw kernactiviteiten. U kunt ook een serviceovereenkomst aangaan waarbij u bepaalt in welke mate Multiplies uw informatica beheert. Alles gebeurt in samenwerking en met een open communicatie.

Onze extra’s. In onze nieuwe gebouwen kunt u genieten van een uitgebreide keuze. Bij de aankoop van materiaal zijn demonstraties mogelijk en indien u wenst, verzorgen wij de installatie met bijbehorende opleiding. U geniet verder van een sterke service na verkoop. We verzorgen herstellingen van pc’s, printers en andere randapparatuur, ongeacht de plaats van aankoop. Herstellingen kunnen bij ons of bij u gebeuren en we geven graag een woordje uitleg.