Skip to content
Mar 17 16

Multiplies becomes Snom Distribution Partner in Belgium

Tielt based Distributor aimed at small to medium-sized businesses selects Snom to deliver advanced professional telephony solutions

Berlin, Germany (7th March 2016) – Snom Technology AG, the first and leading developer and manufacturer of professional IP Business Telephones are pleased to announce that Multiplies BVBA has become a Snom certified distributor providing Snom products to clients in Belgium with a particular focus on delivering VoIP solutions to small to medium-sized businesses.
“We are very pleased to have Multiplies BVBA as a Snom distribution partner,” commented Michiel Top, Snom Channel Manager for Belgium, “they offer a range of products for small to medium-sized business use, delivered with professional advice from trained Multiplies staff, and we are confident they will be a valuable addition to the SNOM sales channel.”
About Snom Technology AG
Founded in 1996 and headquartered in Berlin Germany, Snom is a German multinational corporation and the world’s first and leading brand of professional and enterprise VoIP telephones. Snom’s German engineering is globally renowned for robust, high quality and feature-rich business telephones that are designed exclusively for the trained and certified professional IT and PBX installer. All of Snom’s products are universally compatible with leading PBX platforms operating under the SIP standard with over 4 million end-point installations globally. Snom products are sold through distributors to over 25,000 Snom Value Added Resellers across the world.
For more information, please visit www.snom.com

Aug 25 15

Vacature: Network Engineer voor SMB market

Je staat in voor het dagelijks systeembeheer van het netwerk van onze KMO klanten. Je zorgt voor de installatie, configuratie en ondersteuning voor zowel de ICT infrastructuur, het netwerk, randapparatuur en de standaardsoftware. U heeft de nodige kennis en expertise over Office 365. U heeft interesse in VoIP. De interventies worden uitgevoerd on-site bij de klant of remote vanuit ons kantoor. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook voor een tijdige en correcte facturatie van je prestaties.

Multiplies biedt jou een voltijds contract van onbepaalde duur. Als werknemer heb je bij Multiplies de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen in functie van jouw vaardigheden.

Nov 18 13

HP Preferred Platinum partner

Platinum Partner

PerfICTion is vanaf 1/11/2013 één van de zeven Belgische HP Preferred Platinum partners.
Uw regionale Perfiction partner is dan ook de meest aangewezen adviseur voor HP oplossingen.

Uw regionale PerfICTion partner is de aangewezen partij om u te adviseren in HP computer-, printer-, server-,storage- en netwerkoplossingen en kan u een totaalpakket aanbieden inclusief bijhorende software, installatie, onderhoud en support.

Oct 9 12

Kennismaking met windows 8, Multiplies nodigt uit

header3
Microsoft Update Sessie met Hans Demeyer I donderdag 18 oktober

Binnenkort lanceert Microsoft Windows 8 en de nieuwe Office.
De lancering van een nieuwe Windows versie is vaak een gebeurtenis waar met enige terughoudendheid naar gekeken wordt. Mijn personeel is net vertrouwd met de huidige versie, wil ik wel upgraden? Wat is de meerwaarde van Windows 8 ? Hoe zit het met de stabiliteit ? Het is om precies deze reden dat Multiplies in samenwerking met Microsoft
een eerste kennismaking met Windows 8 organiseert. Een expert van Microsoft komt
naar Tielt om deze en eventueel andere vragen te beantwoorden.
Kortom, zeker de moeite waard!

Aarzel dus niet en schrijf u in voor de workshop Windows 8 : Een eerste kennismaking.


Een greep uit de topics die aan bod zullen komen:

  • Windows 8 : introductie
  • De metro interface
  • Apps & Windows 8
  • Onder de motorkap
  • Windows Live
  • Windows 8 in een professionele omgeving

Nadien maken we kennis met Microsoft Office 2013 en Microsoft Surface Tablet.

Deze workshop wordt u gratis aangeboden door Multiplies bvba
Deze workshop wordt u gratis aangeboden door Multiplies bvba. We willen u wel vragen dat wanneer u, na inschrijving, toch niet in staat bent aanwezig te zijn ons hier tijdig van op de hoogte te brengen. De plaatsen zijn beperkt dus aarzel niet om u in te schrijven!


Waar en wanneer:

Deze workshop zal doorgaan in Sleutelhuys , Rameplein 23 te 8700 Tielt op 18 oktober 2012. U bent van harte welkom vanaf 09u00, de workshop duurt ongeveer een 3 tal uur tot ten laatste 12u00. We sluiten af met een drink en lichte lunch.


Inschrijven

U kan u inschrijven voor deze workshop door te mailen naar sales@multiplies.be. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestigingsmail dat we uw inschrijving goed hebben ontvangen. De plaatsen van de workshop worden op basis van inschrijvingstijd toegewezen.

microsoft windows 8 office
Aug 18 11

Opendeurdagen

Vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus zijn het opendeurdagen bij Multiplies. Tijdens de opendeurdagen kunt u genieten van talloze kortingen en zoals altijd kunt u rekenen op ons professioneel advies.

May 7 11

PerfICTion wil grootste ICT-bedrijf voor de KMO zijn

27 ICT-bedrijven verenigen zich in één sales, marketing en competentieplatform

Antwerpen / Charleroi / Limburg / Luik / Namen / Oost-Vlaanderen / Vlaams-Brabant / Waals-Brabant / West-Vlaanderen –- 7 april 2011 – 27 Belgische ICT-bedrijven verspreid over het land richten samen perfICTion op. PerfICTion is een netwerk van Belgische ICT-bedrijven die zich samen gaan richten naar de KMO-markt. PerfICTion is uniek. Het koppelt de kracht van het lokale ondernemerschap aan een competentiedatabank van meer dan 250 ICT-specialisten. PerfICTion telt leden in Antwerpen, Charleroi, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen.

Elk lid van perfICTion vormt een uniek aanspreekpunt voor de KMO’s in de buurt of de KMO’s die voor andere reden voor hen kiezen. De partners stellen een oplossing samen voor de betreffende KMO, waarbij ze desgevallend beroep doen op de collega’s van het netwerk voor specifieke competenties. Enkele potentiële elementen van de aangeboden ICT-oplossing zijn hardware (desktops, mobiele apparaten en servers), software (ook ERP, CRM enzoverder), telecom (VoIP etc.), diensten (advies, installatie en onderhoud, maar ook cloud modellen, managed services en virtualisatie), beveiliging (bewakingscamera’s e.a.),

Geen enkel initiatief tot samenwerking binnen de ICT-sector ging ooit zo ver. De leden delen hun cijfers en omzetten per producten- en dienstencategorie. Ze stellen hun competenties ter beschikking van de collega’s-leden. Ze gaan werken met gemeenschappelijke sales-, marketing- en webplatformen. De 65000 geviseerde bedrijven – kmo’s tot 75 werkplekken – worden transparant ‘toebedeeld’ aan de verschillende leden, maar met centraal-gestuurde marketingacties ‘bewerkt’.

Een zwaargewicht aan het hoofd van perfICTion

Het grootste en bovendien lokale ICT-bedrijf voor de KMO zal gerund worden door een zwaargewicht in de sector: Jan De Ville. De Ville was onder meer mede-oprichter van C2000 en leidde ook Dolmen gedurende 5 jaar. De Ville zal het nu reeds uitgebreide netwerk leiden naar verdere groei, organisch en ook via nieuwe leden. Hij zal onder meer een competentiematrix opstellen, en extra competenties aantrekken via de huidige maar ook via nieuwe leden. Ook de bewaking van de kwaliteit, evenals coaching en benchmarking van de leden staat bovenaan zijn prioriteitenlijst.

Grote ICT-bedrijven doen al even grote inspanningen om toegang te krijgen tot de KMO-markt“, becommentarieert Jan De Ville, gloednieuw directeur van perfICTion. “Ze bijten doorgaans in het zand omdat ze nu eenmaal de taal van de KMO niet spreken. Wij doen als netwerk van lokale bedrijven net het omgekeerde. We benutten de kracht van onze lokale verankering en van het ondernemerschap van onze leden, en versterken die met de schaalgrootte van het ganse netwerk. PerfICTion is niet te kloppen als concept. Zoveel is duidelijk“, besluit De Ville.

De kantoren van perfICTion zijn gehuisvest in Rotselaar (bij Leuven), Wingepark 25, 016 200 944, info@perfiction.be, www.perfiction.be. Er zullen vier mensen gebaseerd zijn: de gloednieuwe directeur Jan De Ville, een office manager, een graficus die ook het CRM zal beheren, en iemand die de financiën en boekhouding zal doen.

Wenst u een interview met Jan De Ville, gloednieuw directeur van perfICTion, of met één van de leden, of heeft u specifieke vragen? Gelieve contact op te nemen met Elsie Van Linthout bij Luna: 02 658 02 70, 0475 26 01 03 of elsie@luna.be

Over perfICTion

PerfICTion is het grootste lokale ICT-bedrijf voor de KMO. Het is een netwerk van 27 leden die samen onder de naam perfICTion de b2b-markt bewerken. PerfICTion telt leden in Antwerpen, Charleroi, Limburg, Luik, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen. Elk lid vormt het uniek aanspreekpunt van de KMO-klant, en stelt een oplossing samen met elementen die uit het ganse netwerk kunnen betrokken worden. Het netwerk heeft meer dan 250 ICT-specialisten en in totaal meer dan 350 medewerkers in dienst. Samen realiseren ze meer dan 50 miljoen euro omzet in B2B.

Nov 4 10

Opendeurdagen

Vrijdag 12 en zaterdag 13 november zijn het opendeurdagen bij Multiplies. Tijdens dit weekend kan u genieten van casback acties tot 150 euro op de laptops die vermeld staan in onze folder.

Oct 27 10

Multiplies werft aan

Multiplies is een ICT dienstverlener die zich richt naar het KMO segment, scholen en openbare besturen. In opdracht van deze klanten levert men zowel hardware- en infrastructuur en services. Wij zoeken een netwerkbeheerder

Profiel: een informaticus met brede professionele ervaring in ICT-systemen en infrastructuur. Je behaalde een Bachelor Informatica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een heel grondige ervaring/kennis van serverbeheer, Active Directory, netwerktechnologieën, virtualisatie, routing & switching, antivirus, backupbeheer, security, enz. Je bent een problemsolver en je werkt goed in teamverband.

Ons aanbod: Multiplies biedt U een boeiend en variërend taken pakket, continu opleiding met mogelijkheden tot certificering,een aangename werkomgeving en een competitief salarispakket inclusief diverse voordelen.

Aug 19 10

Multiplies is verhuisd

Multiplies is verhuisd naar de Adolf Loosveldtstraat 9 te Tielt. De nieuwe winkel, kantoren en technische dienst zijn gemakkelijk te vinden langs het verlengde van de “conventieweg” tussen het Hulstplein en het kruispunt met de Felix D’Hoopstraat.

Onze twee gebouwen, gesitueerd recht tegenover de gebouwen van de Heilige Familie,vallen zeker op in het straatbeeld en is een ontwerp van het architectenduo Kersten Geers en David Van Severen uit Brussel. Wij beschikken momenteel over 435 m² ruimtes verdeeld over twee gebouwen met elk één verdiep. De winkel situeert zich in het eerste gebouw. Daar het gebouw bestaat uit verscheidene transparante materialen hebben we voor de inrichting gekozen voor een open reksysteem.

De eenvoud siert de zaak en is gebaseerd op het principe: ‘what you see is what you get’. We hebben parking voorzien op het binnenplein voor onze klanten. In het tweede gebouw is de technische dienst gelocaliseerd en kan men genieten van demonstraties van de business producten. Wegens de groeiende activiteiten is er een ruimere stockruimte voorzien, goed ingedeeld en vrij toegankelijk voor de transporteurs die dagelijks leveringen brengen en de te verzenden collis komen ophalen. Op het tweede verdiep bevinden zich de kantoren voor verkoop, administratie, boekhouding en ruimte voor ontvangst klanten en opleidingen. De beide gebouwen zijn uitgerust met alle moderne communicatie- en presentatietechnieken.

We verwelkomen Ilse in ons team. Ilse zal ons binnenkort vervoegen om de administratie en boekhouding in goede banen te leiden.