Skip to content

Vacature: Network Engineer voor SMB market

August 25th, 2015

Je staat in voor het dagelijks systeembeheer van het netwerk van onze KMO klanten. Je zorgt voor de installatie, configuratie en ondersteuning voor zowel de ICT infrastructuur, het netwerk, randapparatuur en de standaardsoftware. U heeft de nodige kennis en expertise over Office 365. U heeft interesse in VoIP. De interventies worden uitgevoerd on-site bij de klant of remote vanuit ons kantoor. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook voor een tijdige en correcte facturatie van je prestaties.

Multiplies biedt jou een voltijds contract van onbepaalde duur. Als werknemer heb je bij Multiplies de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen in functie van jouw vaardigheden.