Skip to content

Kennismaking met windows 8, Multiplies nodigt uit

October 9th, 2012
header3
Microsoft Update Sessie met Hans Demeyer I donderdag 18 oktober

Binnenkort lanceert Microsoft Windows 8 en de nieuwe Office.
De lancering van een nieuwe Windows versie is vaak een gebeurtenis waar met enige terughoudendheid naar gekeken wordt. Mijn personeel is net vertrouwd met de huidige versie, wil ik wel upgraden? Wat is de meerwaarde van Windows 8 ? Hoe zit het met de stabiliteit ? Het is om precies deze reden dat Multiplies in samenwerking met Microsoft
een eerste kennismaking met Windows 8 organiseert. Een expert van Microsoft komt
naar Tielt om deze en eventueel andere vragen te beantwoorden.
Kortom, zeker de moeite waard!

Aarzel dus niet en schrijf u in voor de workshop Windows 8 : Een eerste kennismaking.


Een greep uit de topics die aan bod zullen komen:

  • Windows 8 : introductie
  • De metro interface
  • Apps & Windows 8
  • Onder de motorkap
  • Windows Live
  • Windows 8 in een professionele omgeving

Nadien maken we kennis met Microsoft Office 2013 en Microsoft Surface Tablet.

Deze workshop wordt u gratis aangeboden door Multiplies bvba
Deze workshop wordt u gratis aangeboden door Multiplies bvba. We willen u wel vragen dat wanneer u, na inschrijving, toch niet in staat bent aanwezig te zijn ons hier tijdig van op de hoogte te brengen. De plaatsen zijn beperkt dus aarzel niet om u in te schrijven!


Waar en wanneer:

Deze workshop zal doorgaan in Sleutelhuys , Rameplein 23 te 8700 Tielt op 18 oktober 2012. U bent van harte welkom vanaf 09u00, de workshop duurt ongeveer een 3 tal uur tot ten laatste 12u00. We sluiten af met een drink en lichte lunch.


Inschrijven

U kan u inschrijven voor deze workshop door te mailen naar sales@multiplies.be. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestigingsmail dat we uw inschrijving goed hebben ontvangen. De plaatsen van de workshop worden op basis van inschrijvingstijd toegewezen.

microsoft windows 8 office