Skip to content

Multiplies werft aan

October 27th, 2010

Multiplies is een ICT dienstverlener die zich richt naar het KMO segment, scholen en openbare besturen. In opdracht van deze klanten levert men zowel hardware- en infrastructuur en services. Wij zoeken een netwerkbeheerder

Profiel: een informaticus met brede professionele ervaring in ICT-systemen en infrastructuur. Je behaalde een Bachelor Informatica of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een heel grondige ervaring/kennis van serverbeheer, Active Directory, netwerktechnologieƫn, virtualisatie, routing & switching, antivirus, backupbeheer, security, enz. Je bent een problemsolver en je werkt goed in teamverband.

Ons aanbod: Multiplies biedt U een boeiend en variƫrend taken pakket, continu opleiding met mogelijkheden tot certificering,een aangename werkomgeving en een competitief salarispakket inclusief diverse voordelen.