Skip to content

Multiplies is verhuisd

August 19th, 2010

Multiplies is verhuisd naar de Adolf Loosveldtstraat 9 te Tielt. De nieuwe winkel, kantoren en technische dienst zijn gemakkelijk te vinden langs het verlengde van de “conventieweg” tussen het Hulstplein en het kruispunt met de Felix D’Hoopstraat.

Onze twee gebouwen, gesitueerd recht tegenover de gebouwen van de Heilige Familie,vallen zeker op in het straatbeeld en is een ontwerp van het architectenduo Kersten Geers en David Van Severen uit Brussel. Wij beschikken momenteel over 435 m² ruimtes verdeeld over twee gebouwen met elk één verdiep. De winkel situeert zich in het eerste gebouw. Daar het gebouw bestaat uit verscheidene transparante materialen hebben we voor de inrichting gekozen voor een open reksysteem.

De eenvoud siert de zaak en is gebaseerd op het principe: ‘what you see is what you get’. We hebben parking voorzien op het binnenplein voor onze klanten. In het tweede gebouw is de technische dienst gelocaliseerd en kan men genieten van demonstraties van de business producten. Wegens de groeiende activiteiten is er een ruimere stockruimte voorzien, goed ingedeeld en vrij toegankelijk voor de transporteurs die dagelijks leveringen brengen en de te verzenden collis komen ophalen. Op het tweede verdiep bevinden zich de kantoren voor verkoop, administratie, boekhouding en ruimte voor ontvangst klanten en opleidingen. De beide gebouwen zijn uitgerust met alle moderne communicatie- en presentatietechnieken.

We verwelkomen Ilse in ons team. Ilse zal ons binnenkort vervoegen om de administratie en boekhouding in goede banen te leiden.